Mörkläggande Plisségardiner




När våren tittar fram och sommaren närmar sig kan det kännas helt omöjligt att somna. Dels för att det faktiskt aldrig blir mörkt ute  och dels för att det är otroligt varmt i sovrummet. Med våran mörkläggande gardin kommer du att somna på ett kick.


Varför välja Mörkläggande Plisségardiner i sovrummet?

Är klockan tolv men det är lika ljust ute som om klockan vore två så är det svårt att somna. När du väl har somnat finns det en stor risk att du vaknar i gryningen av att solen skiner in. Satsa därför på att skaffa mörkläggnings plisségardin.

Våran mörkläggande plisségardin har en dubbelväv med aluminium baksida som tar bort ljus samtidigt som den dessutom stänger ute värme och kyla . Sovrummet kommer inte vara uppvärmt under dagen och rummet är svalt när du ska lägga dig. Mörkt, skönt och du kan somna gott.  Ett attraktiv och modern lösning, representerar en idealisk kombination av estetisk och funktionalitet som kommer att hitta sin plats i de mest krävande hemmen. 





Våra tjänster


Vilkor

Vilkor

BetalningFakturan skickas till kund på post eller mail efter leverans/montering av gardiner.Betalnings vilkor privatperson 10...

Försäljning Plisségardiner till Balkonginglasning & Inomhus

Försäljning Plisségardiner till Balkonginglasning & Inomhus

Här kan ni läsa om vilka typer av måttbeställda plissegardiner vi erbjuder .

 Service & Garanti

Service & Garanti

ServiceTänk på att Service på din inglasning bör utföras med jämna mellanrum, på så sätt minskar du risken med att få...